Pagina's

20110814

Met WizzAir naar Praag

 Vliegen naar Praag kan lekker goedkoop van Amsterdam, Rotterdam. In iets over een uur land je op Letiste Praha-Ruzyne, de airport van Praag, 15 km ten noordwesten van stad. Easy Jet vertrekt vanuit Amsterdam 5x per week, niet op dinsdag en woensdag. Transavia vertrekt vanaf Rotterdam op donderdag, vrijdag en zondag. Wizzair vertrekt sinds januari 2013 NIET meer van Eindhoven. Vanaf Eindhoven kun je met Wizzair wel naar Brno. 

Prijsvergelijking toont aan dat Wizzair het voordeligst is. Een enkele reis heb je al voor €30. Wanneer je geregeld met deze maatschappij vliegt is het de moeite waard om lid te worden van de Wizzair Club. Iedere keer dat je vliegt krijg je €10 korting op elke enkele vlucht. Vanaf Eindhoven vliegt Wizzair naar de baltische Staten, Polen, Boedapest, Belgrado, Boekares, Sofia en Skopje. Lees verder met Wizzair van Eindhoven naar Praag.500 hotels in Praag online te boeken


 

Zoals alle luchtvaartmaatschappijen, heeft Wizzair een streng beleid wat betreft vloeistoffen mee aan boord nemen. Vloeistoffen en gels mogen uitsluitend meegenomen worden in verpakkingen van ten hoogste 100 ml. Alle vloeistoffen rezamen mogen niet meer zijn dan 1 liter en verpakt in een hersluitbare plastic zak.  Ik kocht bij Amazon dit plastic toilettasje omdat ik een dergelijk handig tasje nergens kon krijgen, niet bij de HEMA, V&D, Bijenkorf. Wanneer je bij Amazon bestelt, heb je jde artiklen binnen een week in huis. Ze worden verstuurd vanuit een centraal depot in Nederlands.


Photo credit Marianne Crone

Geen opmerkingen:

Een reactie posten